Agilitytrening

Alternativ trening

Klickertrening 

Hundemassasje

Om oss


 

 

Om oss...

Vi, Else og Michael (Mike) Theiss, bor på Tau i ytre Ryfylke. Mike kommer opprinnelig fra Tyskland, mens Else er født og oppvokst i Stavanger. Vi er gift og har bodd sammen i Tyskland i ca 10 år.

1977 flyttet vi til Norge. Mike har jobbet for det meste "i oljå", mens Else utdannet seg til lærer og underviser på Tau ungdomsskole. Mike jobber i dag som internettredaktør i Petroleumstilsynet.

Vi har hatt hunder (både blandingshunder og forskjellige rasehunder) i en mannsalder. I nesten 15 år har vi vært Agilitytrenere, og har holdt mange seminarer i Norge og Tyskland.

Her er vi på båttur på Donau etter et agilityseminar i Alpene i 2004. Vi er blitt skikkelig gamle som du kan se på bildet.

Etter at vi ble oldeforeldre i 2005, besluttet vi å avslutte vår aktive tid som agilityutøvere og -trenere. Men vi koser oss fortsatt med våre hunder både på turer i skog eller fjell og under trening med hjemmelagde hinder i vår hage.

Else holder av og til kurs i hundemassasje, og Mike "putler" litt med foredrag o.l. Ellers tar vi livet med ro...

Har du noe på hjertet, kan du gjerne sende oss en mail: Vår e-postadresse. Vi lover å svare. Vi har begynt og bygge opp en mer personlig side om oss og våre hunder...

Til vår gjestebok

Startside